Miraculeuze comeback Washington, Daniel Sprong scoort voor Anaheim

Zes wedstrijden de afgelopen nacht met een comeback in de laatste minuut door Washington. Daniel Sprong die van zich deed spreken bij de Ducks en Pittsburgh wat een verrassende thuisnederlaag leed tegen Florida. De update vind je hier.

Anaheim Ducks – Nashville Predators 5-4 SO

Adam Henrique had twee goals en een assist, Daniel Sprong speelde op de eerste lijn en deed van zich spreken met een goal en een assist. Hopelijk mag hij na deze prestatie wat langer blijven. Roman Josi verlengde zijn point streak naar tien wedstrijden voor Nashville. De Ducks wonnen de shootout via Ryan Getzlaf die raak schoot in de vijfde ronde.

Carolina Hurricanes – Tampa Bay Lightning 1-3

Tampa verslaat Carolina en heeft een zeven wedstrijden winning streak. Captain Steven Stamkos scoorde een goal en had een assist. Andrei Vasilevskiy maakte 28 reddingen voor Tampa. Carolina verliest bovendien zijn vijfde wedstrijd op zeven ontmoetingen.

Chicago Blackhawks – Detroit Red Wings 4-2

Na de eerste periode stond het 0-2 na twee goals voor de Red Wings. Na veertig minuten was het 2-2 met de eerste van het seizoen voor Dylan Sikura van de Blackhawks. De game winning goal werd gemaakt door Adam Boqvist na 48 minuten.

Minnesota Wild – Calgary Flames 4-5 SO

Minnesota nam iedere keer de leiding maar net zo hard kwam Calgary iedere keer weer gelijk. Dat duurde tot de 54ste minuut toen voor Calgary Mark Giordano de 4-4 binnenschoot. In de overtime kregen de Wild drie kansen maar werden alle gestopt door David Rittich. In de shootouts wist Rittich nog vijf saves te maken en Dillon Dube scoorde de winnende shootout voor Calgary.

Pittsburgh Penguins – Florida Panthers 1-4

Back-up goalie Chris Driedger maakte 31 reddingen in de gewonnen wedstrijd tegen de Penguins voor de Panthers. Frank Vatrano en Mike Hoffmann hadden ieder een goal en een assist voor Florida

Washington Capitals – San Jose Sharks 5-4 OT

Met nog een minuut te gaan maakte Logan Couture de 2-4 op een empty netter. Evander Kane had daarvoor een hattrick gescoord voor de Sharks. Punten in de pocket voor San Jose. Daar dachten de Capitals iets anders over. Dertien seconden na de Sharks goal scoorde Jakub Vrana de 3-4 en een halve minuut later T.J. Oshie de 4-4. Het ging naar overtime en ook daar schoot Washington met scherp. Nadat twee kansen werden gemist door de Sharks was het enige schot op goal door de Caps gelijk raak. Lars Eller werd de comeback held.