Seizoensdebuut Sprong bij Anaheim eindigt met verlies, Calgary, Arizona winnen met vijf goals


Face-Off IJshockey NHL

Vier wedstrijden met Daniel Sprong die terugkeerde bij de Anaheim Ducks waar veel spelers niet beschikbaar waren door blessures. De Flames, Coyotes en Rangers scoorde ieder vijf keer in de door hun gewonnen wedstrijden. De update vind je hier.

Dallas Stars – Calgary Flames 1-5

Na drie nederlagen op een rij werd er weer een overwinning geboekt door de Flames. Drie powerplay goals hielpen daar goed aan mee. Matthew Tkachuk scoorde een van die drie en had een assist.

Detroit Red Wings – Arizona Coyotes 2-5

Detroit stevent op een diepterecord af door nu al 29 wedstrijden te hebben verloren. Dit keer waren de Coyotes te sterk. Clayton Keller en Oliver Ekman-Larsson waren goed voor drie punten iedere en Taylor Hall scoorde zijn eerste officiële goal voor de Coyotes.

New York Rangers – Anaheim Ducks 5-1

Drie van de vijf goals werden gescoord toen de Sprong lijn op het ijs stond. Gezien de vele blessures voor de Ducks werd het een haast onmogelijke missie om punten te pakken in New York. Anaheim loste ook maar twintig schoten op het doel van Hendrik Lundqvist. Chris Kreider scoorde twee keer voor de Rangers. Daniel Sprong kwam tot 15:38 aan ijstijd en had drie schoten op doel.

San Jose Sharks – Vegas Golden Knights 1-3

William Karlsson had twee assists en Malcolm Subban wist 37 reddingen te maken voor de Golden Knights. Het leverde voor de Sharks hun negende nederlaag op in tien wedstrijden.

Previous Trappers verliest koppositie na titanenstrijd
Next Heerenveen, Nijmegen, Herentals en Luik zijn de Bekerfinalisten