Washington verslaat Boston voor koppositie League, Colorado wint en heerst in Western Conference


Face-Off IJshockey NHL

Drie wedstrijden de afgelopen nacht met de topper tussen Washington en Boston om de koppositie in de league. Washington won die nipt met 3-2. Colorado Avalanche versloeg Philadelphia en pakte zo de koppositie in de Western Conference. De update vind je hier.

Colorado Avalanche – Philadelphia Flyers 3-1

Mikko Rantanen scoorde twee keer voor de Avalanche die met deze overwinning op de Flyers. De leidende positie in de Western Conference weer innamen ten nadele van de Blues.

Montreal Canadiens – Ottawa Senators 3-2 OT

Montreal bouwde een 2-0 voorsprong op maar Ottawa kwam terug naar 2-2 in reguliere speeltijd tijdens het Canadese onderonsje. Ben Chariot scoorde de game winning goal voor Montreal en bezorgde daarmee rookie goalie Cayden Primeau zijn eerste NHL-overwinning.

Washington Capitals – Boston Bruins 3-2

De twee leiders van de NHL speelden tegen elkaar. T.J. Oshie van de Capitals scoorde twee keer. David Pastrnak van de Bruins scoorde zijn 26e goal en blijft daarmee leider in het klassement voor de Rocket Richard troffee.

Previous Calgary pakt zesde winst met interim coach, Detroit twaalf nederlagen op een rij
Next Adel verplicht: Oranje moet zich plaatsen voor volgende ronde OKT