Shutout Rangers op bezoek in Sin City, Panthers verscheuren Sharks


Face-Off IJshockey NHL

Vijf wedstrijden afgelopen nacht in de NHL. Alexander Georgiev pakte zijn tweede shutout voor de Rangers binnen acht dagen. De Panthers verslaan de Sharks die er nu vier op een rij hebben verloren. De update vind je hier.

Chicago Blackhawks – Arizona Coyotes 3-4 SO

Twee keer met twee goals achter komen en twee keer sterk terugkomen en in de shootouts de wedstrijd winnen. Dat deed Arizona. Conor Garland scoorde een goal en de game winning shootout.

Edmonton Oilers – Buffalo Sabres 2-3 OT

Na een 0-2 achterstand wisten de Oilers terug te komen tot 2-2. Secondary scoring deed het vandaag voor de Oilers. Riley Sheahan met zijn eerste voor de Oilers en Joakim Nygard scoorde de beide goals. Colin Miller scoorde de winnende voor de Sabres in overtime, en het was zijn eerste goal in het uniform van de Sabres.

Florida Panthers – San Jose Sharks 5-1

Florida had geen enkele moeite met San Jose. Mede dankzij vroege goals van Keith Yandle en Aleksander Barkov lag er na de eerste periode al een voorsprong. Die kon men in periode twee en drie uitbouwen zodat de Sharks de vierde nederlaag op een rij aan de broek kregen.

Vegas Golden Knights – New York Rangers 0-5

Alexander Georgiev stopte alle schoten van de Knights. Hij wist alle 38 pucks die op hem afkwamen te stoppen. Artemi Panarin scoorde een goal en had een assist en Ryan Strome had twee assists.

Winnipeg Jets – Anaheim Ducks 3-2

Devin Shore scoorde met de 2-2 zijn eerste goal voor de Ducks van dit seizoen. Maar dat was niet genoeg om een puntje te scoren op bezoek in Canada. Want Mark Scheifele scoorde met zijn tweede van de avond in minuut 56 de game winner.

Previous Zoetermeer vernederd door Leuven, Heerenveen nog steeds op 100% score
Next Nederlandse inbreng weer belangrijk bij overwinning SDE