Mascottes, Inter Region Cup, Guus van Nes en verbaal geweld tegen refs


Hoe vind je dat de Nederlandse en Belgische teams het tot nu doen in de Inter Region Cup?

Neusser EV Chiefs Leuven Inter Region Cup
Foto: Icehockey Fever

Tessa: Er was geen snelle start, maar je merkt wel dat het langzaam op gang komt en ze het steeds beter gaan doen. Zelf ben ik van plan om nog eens naar een wedstrijd ervan te gaan kijken.

Graeme: De Nederlandse en Belgische teams doen het prima. Zo nu en dan laten ze echt steken vallen, maar dat is alleen maar leuker voor de competitie. Ik denk dat het een leuke aanvulling is, ook voor de supporters. Ik neem aan dat er ook wat supporters vanuit Nederland en België naar uitwedstrijden in Duitsland gaan. Een mooie dag weg, leuke roadtrip, hapje eten, potje ijshockey en wat Duitse ijshockeysfeer.

Nijmegen Herford Inter Region Cup IJshockey
Foto: Paul Nicolaassen

Cor: Alleen Geleen en Heerenveen staan er goed voor als je de stand bekijkt. Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik nog geen seconde van een van de IRC wedstrijden heb bezocht of bekeken op YouTube of Facebook. Het trekt me ‘nog’ niet. Ben te druk met Tilburg en de NHL om te volgen.

Jeroen: ik  weet dat de Flyers het goed doen. Maar het toernooi is een prima toevoeging aan het BeNe-League seizoen. Ik ga het de komende tijd ook wat intensiever volgen.

Previous Van Nes opnieuw niet in beide duels op het ijs bij Quinnipiac
Next Boston vernedert Montreal tot op het bot in eigen huis