Ottawa Senators en Pittsburgh Penguins winnen beiden met 4-1


Face-Off IJshockey NHL

Een rustige nacht in de NHL, met maar twee wedstrijden. Ottawa en Pittsburgh winnen beiden met 4-1 van respectievelijk New York Rangers en New Jersey. Hierbij de update.

Ottawa Senators – New York Rangers 4-1

De 2016 first round draft pick Logan Brown scoorde de 2-0 en maakte daarmee zijn eerste NHL-goal. Thomas Chabot en Anthony Duclair scoorden ieder een keer en gaven een assist. Ottawa won zijn derde wedstrijd op rij en daarmee zeven van de laatste negen wedstrijden.

Pittsburgh Penguins – New Jersey Devils 4-1

Mede dankzij 36 reddingen van Tristan Jarry konden de Penguins afstand nemen van de Devils. Ook cruciaal daarin waren twee goals binnen 25 seconden aan het begin van de derde periode voor Pittsburgh. Voor de Devils is het de zesde nederlaag in acht wedstrijden.

Previous Heerenveen blijft maar winnen, Nijmegen ruim langs Tilburg
Next Super Sunday: HIJS Hokij Den Haag U16