Shutout voor Arizona tegen L.A., Washington wint ruim van Anaheim


Face-Off IJshockey NHL

Wederom maar twee wedstrijden afgelopen nacht. Arizona pakte een shutout tegen Los Angeles en Washington gaat stug door met winnen. Hierbij de update.

Arizona Coyotes – Los Angeles Kings 3-0

Back-up goalie Antti Raanta stopte alle 30 schoten van de Kings. Onder andere twee powerplay goals door Derek Stepan en Jakob Chychrun waren ruim voldoende om de winst te pakken en daarmee de tweede plaats in de Pacific Division achter koploper Edmonton Oilers.

Washington Capitals – Anaheim Ducks 5-2

Twee spelers die hun eerste van het seizoen scoorden. Voor de Caps Richard Panik met de 1-0 en voor de Ducks Sam Steel die de 4-1 binnen schoot. Het was voor Anaheim alweer de zesde nederlaag in zeven wedstrijden. De powerplay goal van Alexander Ovechkin was inmiddels zijn 254ste powerplay goal uit zijn carrière. Het duel werd ontsierd aan het eind van de tweede periode door een spuugincident van Caps Garnet Hathaway in het gezicht van Ducks Erik Gudbranson. Dat zal nog wel een staartje krijgen.

Previous Eindelijk weer een goal en assists voor Daniel Sprong
Next Bobcats winnen twee keer, Van Nes op scherp gezet