Chicago verslaat Buffalo, Vegas declasseert Calgary


Face-Off IJshockey NHL

Maar twee wedstrijden afgelopen nacht. Chicago en Vegas wonnen vrij makkelijk hun thuiswedstrijden.

Chicago Blackhawks – Buffalo Sabres 4-1

Kirby Dach scoorde twee keer voor de Blackhawks. De als nummer drie gekozen draft pick van dit jaar bracht daarmee Chicago de vijfde overwinning in zeven wedstrijden. Jack Eichel zorgde ervoor dat goalie Corey Crawford geen shutout pakte door de enige goal te scoren voor de Sabres.

Vegas Golden Knights – Calgary Flames 6-0

Een shutout voor Marc-André Fleury die daarmee alle 34 schoten wist te stoppen. Hij pakt daarmee zijn tweede shutout van het seizoen. William Karlsson scoorde twee keer en had een assist. Verdediger Nate Schmidt gaf vier assists. Voor de Flames is het nu de vierde nederlaag op rij.

Previous Tilburg Trappers wint overtuigend van Rostock Piranhas
Next Wielenga en Zwarthoed schieten SDE naar overwinning