Toronto verliest opnieuw van Boston, New Jersey verslaat Pittsburgh

Vijf wedstrijden afgelopen nacht. Pittsburgh zonder Sydney Crosby legde het af tegen New Jersey, en Toronto kon weer niet winnen van Boston. Inmiddels hebben de Leafs in veertien wedstrijden maar twee keer in reguliere speeltijd gewonnen. Kleine crisis? Hierbij de update.

Columbus Blue Jackets – St. Louis Blues 3-2 OT

Een powerplay goal in overtime van Zach Werenski zorgde voor het extra punt in Columbus. Rookie Vladislav Gavrikov scoorde zijn eerste NHL-goal voor de Blue Jackets.

New Jersey Devils – Pittsburgh Penguins 2-1

Dit keer lukte het de Devils wél om een voorsprong vast te houden in de derde periode. De 2-0 na veertig minuten werd ondanks een tegendoelpunt in de 48e minuut via Jack Johnson toch over de streep getrokken.

Ottawa Senators – Philadelphia Flyers 2-1

Een snelle voorsprong van de Flyers werd in de tweede periode tenietgedaan door de Senators. Filip Chaplik scoorde zijn eerste goal van het seizoen voor Ottawa. En het bleek ook nog de game winner te zijn.

Toronto Maple Leafs – Boston Bruins 2-4

Weer lukte het Toronto niet om Boston te verslaan. Tot aan de 44ste minuut stond het nog 2-2. Maar Brad Marchand en Zdeno Chara maakten daarna het verschil voor Boston.

Washington Capitals – Montreal Canadiens 2-5

De ‘point streak’ van Washington werd gestopt door Montréal op dertien wedstrijden. Tomas Tatar deed het prima voor de Canadiens met een goal en drie assists.