Boston wint boeiend gevecht van Pittsburgh, Detroit verder in problemen


Face-Off IJshockey NHL

Vier duels afgelopen nacht. Daarin een boeiend gevecht tussen Boston en Pittsburgh en de elfde nederlaag in twaalf duels van Detroit Red Wings, dat steeds dieper in de problemen komt.

Boston Bruins – Pittsburgh Penguins 6-4

Een boeiend gevecht in Boston, waar de thuisploeg een 3-0 voorsprong nam en Pittsburgh vervolgens vier keer scoorde. Stand na 40 minuten: 3-4. In het slotstuk waren het de Bruins weer die drie goals maakten en met een 6-3 zege van het ijs stapten,

Detroit Red Wings – Nashville Predators 1-6

In Detroit worden de problemen almaar groter. De ploeg van Jeff Blashill verloor voor de elfde maal in twaalf duels. Na een 1-0 voorsprong, vernederde Nashville de Red Wings met zes unanswered goals. Matt Duchene was goed voor twee goals bij de Predators.

Edmonton Oilers – Arizona Coyotes 2-3 OT

Arizona pakte een verrassend overtime winst bij Edmonton Oilers. Een vroege treffer van Connor McDavid werd ongedaan gemaakt door Michael Grabner en Carl Soderberg. De Oilers dwongen overtime af, maar daarin werd Derek Stepan de match winner voor de Yotes.

New York Rangers – Ottawa Senators 2-6

Een duel tussen twee staartploegen in de MSG afgelopen nacht. Kaapo Kakko opende de score met zijn derde goal van het seizoen, maar Ottawa knalde er daarna vijf op rij in. Jean-Gabriel Pageau maakte er twee voor Ottawa, die de vierde zege van het seizoen boekte.

Previous Sprong belangrijk in uitstekend weekend voor San Diego Gulls
Next Van Nes scoort maar Bobcats branden zich aan Sun Devils