Point streak Colorado voorbij, Ottawa blijft onderin bungelen


Face-Off IJshockey NHL

Vier duels deze nacht in Noord-Amerika, waarin Colorado Avalanche de 8-game point streak zag eindigen en Ottawa onderaan blijft bungelen door de nederlaag bij Dallas. Ed Versteeve brengt jullie weer up to date.

St. Louis Blues – Colorado Avalanche 3-1

Het verschil werd in de tweede periode gemaakt door St. Louis. Vladimir Tarasenko had een goal en twee assists voor de thuisploeg. Bij Colorado moest Mikko Rantanen geblesseerd van het ijs.

Dallas Stars – Ottawa Senators 2-1

De eerste thuiszege van Dallas dit seizoen op laagvlieger Ottawa. Radek Faksa en Joe Pavelski zorgden voor een 2-0 voorsprong, Namestnikov deed nog wat terug. De vierde nederlaag op rij voor Ottawa, dat 31e en laatste blijft.

Philadelphia Flyers – Vegas Golden Knights 6-2

Vier goals in de tweede periode maakten het verschil voor de Flyers. Pas bij 5-0 deed Vegas iets terug, maar dat was te laat. Michael Raffl had twee goals en een assist voor de mannen in het oranje.

Toronto Maple Leafs – Columbus Blue Jackets 3-4 OT

Stuivertje wisselen vannacht in Totonto. De bezoekers kwamen 2-0 voor, daarna namen de Leafs een 3-2 voorsprong. Alexander Wennberg maakte gelijk, waarna Gustav Nyquist de winnende binnenschoot uit een penalty shot in overtime.

Previous Sprong noteert eerste goal, maar wacht nog op eerste winst
Next Verlies en winst voor Van Nes, eigen spel gaat de goede kant op