Petr Cech, UNIS Flyers, start van de NHL en toekomst Daniel Sprong


Daniel Sprong heeft ondanks zijn NHL-ervaring niet de start waar hij op hoopte bij San Diego Gulls. Een assist in drie games, én hij is van de eerste lijn naar de derde geplaatst. Zou een Europese ploeg een goede optie kunnen zijn voor Sprong?

Daniel Sprong San Diego Gulls

Sharon: Het is nog vroeg, hij heeft nog een heel seizoen voor zich om nog terug te komen.

Oscar: Ik denk dat zijn tijd in Amerika erop zit. En dat de beste keus voor Sprong een Europese club is nu hij bij de San Diego Gulls speelt.

Daniel Sprong Anaheim Ducks IJshockey

Reginald: Een beetje geduld aub. Eerst al dat hoera-gezang om Sprong en nu de aftocht aankondigen. Daniel is amper 22 jaar en het is mid-oktober. Als ie straks een reeksje neerzet, is hij zo weer hot. Wat mij wel nieuwsgierig maakt, is de echte beoordeling van NHL-insiders betreffende Daniel. Daar is iets dat wij missen, vrees ik.

Paul: Op dit moment is het voor Daniel Sprong nog te vroeg om te overwegen voor een Europese ploeg te spelen. Bij Pittsburgh heeft hij zich al één keer teruggevochten in de selectie. Belangrijk is dat hij zichzelf in de AHL weer in de kijker weet te spelen zodat hij bij Anaheim ‘in the picture’ blijft. Bij andere NHL-teams zal dit zeker ook niet onopgemerkt blijven. Het contract van Daniel Sprong loopt in 2020 af. Indien Anaheim dit niet met hem verlengt is hij een restricted free agent. Zijn spelersmakelaar zal tegen die tijd ongetwijfeld proactief op zoek zijn naar een andere werkgever in de NHL.

Previous Twee keer winst Bobcats, Van Nes nog niet 100% tevreden
Next Carolina Hurricanes koploper, Minnesota Wild stelt opnieuw teleur