Carolina Hurricanes koploper, Minnesota Wild stelt opnieuw teleur


Face-Off IJshockey NHL

Zeven duels afgelopen nacht in de NHL. Daarin pakten de Bunch of Jerks uit Carolina de koppositie in de NHL met een shutout in Los Angeles en verloor Minnesota voor de zesde keer in zeven duels. Het overzicht van afgelopen nacht

Calgary Flames – Philadelphia Flyers 3-1

Michael Frolik luisterde het feestje van zijn 800e NHL wedstrijd op met een treffer. Matt Niskanen bracht de spanning terug in de wedstrijd, Elias Lindholm besliste het duel met een empty-net goal.

Los Angeles Kings – Carolina Hurricanes 0-2

De Bunch of Jerks blijven erg hot vroeg in het seizoen. Met een 6-1-0 serie, leiden zij de dans in de NHL. Martin Necas leek de enige treffer van de avond te maken, maar in ondertal en met een leeg Kings-doel, maakte Sebastian Aho aan alle onzekerheid een einde. Petr Mrazak pakte alle 31 schoten voor de shutout

Toronto Maple Leafs – Minnesota Wild 4-2

Één winst in zes partijen is de balans voor Minnesota is de balans. Luke Kunin zette de bezoekers op 0-1, maar vier goals in in het middenstuk repareerden de zaak voor de Leafs. Mitch Marner en Morgan Rielly waren samen goed voor zeven punten.

Montreal Canadiens – Tampa Bay Lightning 1-3

De Bolts kwamen op een 1-0 achterstand door Jeff Petry, maar vlak voor en vlak na de eerste pauze sloegen ze terug. Steven Stamkos (1G, 1A) Nikita Kucherov (2A), leverden twee punten af.

Vancouver Canucks – Detroit Red Wings 5-1

Detroit nam via Dylan Larkin na 30 tellen een 1-0 voorsprong. Daarna was het klaar. Elias Pettersson had een goal en twee assists en J.T. Miller twee power play goals voor Vancouver.

Vegas Golden Knights – Nashville Predators 2-5

Vegas pakte een 2-1 voorsprong, maar zag Nashville met vier unanswered goals langszij razen en de punten in de tas stoppen. Filip Forsberg heeft nu zes duels op rij een punt op zijn naam gezet.

Winnipeg Jets – Arizona Coyotes 2-4

Arizona pakte de tweede zege van het seizoen, door met 4-2 bij Winnipeg Jets te winnen. Christian Dvorak noteerde twee goals voor Arizona, ploeggenoot Nick Schmaltz deed met een goal en twee assists ook een duit in het zakje.

Previous Petr Cech, UNIS Flyers, start van de NHL en toekomst Daniel Sprong
Next Ruth Eldering wil via Stavanger Oilers naar Oranje Damesteam