Petr Cech, UNIS Flyers, start van de NHL en toekomst Daniel Sprong


Unis Flyers Heerenveen is tot nu toe ongeslagen in de bekercompetitie, wat zegt dit voor de titelkansen in de BeNe League en de beker?

UNIS Flyers Heerenveen
Foto: Robert Bos

Reginald: Topkandidaat! De voorbije weken toonden de Flyers in de duels met Den Haag, Geleen en Nijmegen dat ze sterk staan. De tegenstand zal in de loop van het seizoen enkel sterker worden. De BeNe-prijzen worden pas in een zestal maanden uitgedeeld hé.

Paul: Alhoewel Unis Flyers Heerenveen tot nu toe nog ongeslagen is in het bekertoernooi, is het nog te vroeg voor het uithangen van de Friese vlag. De wedstrijden tegen Microz Eaters Limburg en CAIROX Hijs Hokij Den Haag werden weliswaar gewonnen, maar met minimaal verschil. Met name de wedstrijden tegen Select 4-u Devils Nijmegen gaan aantonen hoe de krachtsverhoudingen momenteel liggen. Titelkansen zijn er zeker, zoals bijna ieder seizoen, in zowel BeNe League en de beker. De kansen voor het winnen van de beker zijn natuurlijk wel een stukje realistischer dan voor het winnen van de BeNe League.

Martijn Oosterwijk UNIS Flyers Heerenveen
Foto: Robert Bos

Sharon: Unis Flyers Heerenveen is zeker sterk! Jammer dat er niet meer om het Nederlands kampioenschap (Final Four) wordt gespeeld om die strijd ook weer aan te kunnen gaan met andere teams later dit seizoen.

Oscar: Ik verwacht dat Heerenveen serieus mee zal doen om alle prijzen want ik vind Heerenveen erg sterk op het moment.

Previous Twee keer winst Bobcats, Van Nes nog niet 100% tevreden
Next Carolina Hurricanes koploper, Minnesota Wild stelt opnieuw teleur