Petr Cech, UNIS Flyers, start van de NHL en toekomst Daniel Sprong


Alle teams in de NHL hebben een handvol wedstrijden gespeeld, wat zijn de conclusies die we kunnen trekken?

Avs

Oscar: Je kan nog geen conclusies trekken nu er nog maar weinig wedstrijden zijn gespeeld. De teams zijn nog aan het bouwen. Al hebben we al wel mooie wedstrijden gezien.

Reginald: Geen. Oilers hebben een mooie start, prima. Ook hier geldt dat het seizoen net op gang gefloten werd. Januari, februari, dan wordt het menens.

Paul: De meeste teams zijn nu zes wedstrijden onderweg in het reguliere seizoen. Als we kijken naar de ranglijst dan is Colorado als enige team nog ongeslagen (5-0-0). Daarnaast vallen de resultaten van Buffalo (5-0-1) en Anaheim (4-2-0) tot nu toe in positieve zin op. Carolina (5-1-0), Pittsburgh (4-2-0), Boston (5-1-0), St. Louis (3-1-2), Edmonton (5-1-0), Vegas (4-2-0) maken hun verwachting als potentiële play-off kandidaat tot nu toe waar. Wat in negatieve zin opvalt is de slechte start van de teams die vorig seizoen in de play-offs zaten: Columbus (2-3-0), Tampa Bay (2-2-1), Dallas (1-5-1), en San Jose (2-4-0). Maar het is natuurlijk nog vroeg in het seizoen. Over een week kan alles weer totaal anders zijn.

stamkos

Sharon: Lastig om nu al te zeggen bij de eerste wedstrijden. Meestal op de helft van de competitie zie je de positieve en negatieve ontwikkelingen in de teams.

Previous Twee keer winst Bobcats, Van Nes nog niet 100% tevreden
Next Carolina Hurricanes koploper, Minnesota Wild stelt opnieuw teleur