Petr Cech, UNIS Flyers, start van de NHL en toekomst Daniel Sprong


De wereldberoemde voetbalkeeper Petr Cech is na het beëindigen van zijn voetbalcarrière nu goalie in het ijshockey bij Guildford Phoenix. Als je een sporter zou mogen kiezen die ook ijshockey zou moeten gaan spelen, wie zou jij dan graag op het ijs zien en waarom?

Petr Cech

Paul: Ik zou golfer Eldrick “Tiger” Woods zijn golfclubs wel willen zien inruilen voor een ijshockeystick. Ik denk dat hij als golfer de puck óók best wel goed zal raken. Ik ben benieuwd of zijn ‘slap shot’ vanaf de blauwe lijn net zo hard zal zijn als zijn ‘tee off’ op de golfbaan.

Sharon: Het lijkt me wel tof als Rico Verhoeven zou gaan beginnen met ijshockey. Als je ziet hoe diep hij in zijn sport zit en wat die ervoor over heeft. Mocht hij interesse hebben, zullen er wel veel teams voor open staan denk ik.

Rico Verhoeven

Oscar:  Ik zou graag Martin Brodeur (N.J. Devils) terug in het doel zien en natuurlijk de broertjes Sedin (Vancouver Canucks). Ik vond het altijd erg leuk om deze spelers te zien spelen en dat was de reden waarom ik de NHL intensief ben gaan volgen.

Reginald: Denk dat heel wat sportlui ook leuke hockeyers zouden wezen. Knapen als Stefan Everts, Mathieu Vanderpoel en Zlatan Ibrahimovic. Topatleten met een ijzersterk karakter, ideale hockeyspelers.

Previous Twee keer winst Bobcats, Van Nes nog niet 100% tevreden
Next Carolina Hurricanes koploper, Minnesota Wild stelt opnieuw teleur