Jared Henderson versterkt Zoetermeer Panters


Jared Henderson Zoetermeer Panters IJshockey
Foto: Zoetermeer Panters

Jared Henderson is de nieuwe aanwinst van Zoetermeer Panters. Daarmee heeft de ploeg van Alex Andjelic de derde import vastgelegd. Na Dusan Kmec en Ferenc Kocsis is de Amerikaan de derde buitenlander bij Panters.

HENDERSON GEEN ONBEKENDE

De 28-jarige Henderson is geen onbekende in de BeNe League. Hij speelde in het seizoen 2015/2016 21 duels voor Turnhout Tigers, voor hij vertrok naar Botany Swarm in Nieuw-Zeeland.  De behendige aanvaller trainde al enkele weken mee met de selectie van Panters en zal komende zaterdag voor het eerst te bezichtigen zijn in het duel tegen UNIS Flyers Heerenveen.

Tekst gaat verder onder de foto

Jared Henderson Zoetermeer Panters IJshockey

Via Zweden (Osby IK), Turkije (Koç University Istanbul) en Amerika (Danville Dasherse, uitkomend in de FHL) is hij nu weer terug in de Lage Landen. Voor Tigers noteerde de Amerikaan 22 punten (8G, 14A) en liet met 75 strafminuten zien dat hij de kaas niet van het brood laat eten.

Previous Colorado enige ongeslagen team, Pastrnak scoort vier keer tegen Ducks
Next Twee keer winst Bobcats, Van Nes nog niet 100% tevreden