Blessure Polak, Sprong, verwachtingen Oberliga en puntenmakers BeNe


Tilburg Trappers
Reno De Hondt met zijn goal. Foto: Arie Leeuwesteijn

Tilburg Trappers is het seizoen weer lekker begonnen met vier overwinningen in evenzoveel duels. Welke teams gaan het samen met de Trappers uitvechten voor de titel?

Jonathan: Ik verwacht dat de Scorpions en Herne het samen met Trappers gaan uitvechten. Wie de vierde ploeg in de top wordt durf ik nog niet te zeggen: ik vraag mij namelijk af of Leipzig de huidige resultaten vast kan houden.

Cindy: Ik sluit me aan bij de commentaar van Graeme en Jacco. Ik ben ook zeer benieuwd naar de Scorpions.

Hannover Scorpions

Graeme: Nu we alweer vier speelronden verder zijn, is het wat makkelijker om een voorspelling te doen. Ik zeg: Trappers gaat samen het gevecht aan met Leipzig, Herne en Scorpions. Gezien de ranglijst op dit moment makkelijk te voorspellen. Vooral Leipzig is lekker bezig ten opzichte van vorig seizoen. Herne speelde vorig jaar in de playoffs een prima reeks, en lijkt nu die lijn door te trekken. Scorpions is zo’n team dat altijd wel mee doet maar nooit echt kunnen doordrukken. Ik ben benieuwd of zij dit jaar wel de eerste plaats kunnen opeisen.

Jacco: Ik denk dat Hannover zich ook wel gaat melden in de top. Beide teams. Dat gaan weer leuke potjes worden. En hopen is dat Leipzig doorgaat met het goede spel wat ze nu laten zien. Het gaat een interessante competitie worden.

Previous Van Nes met goed gevoel van het ijs na eerste wedstrijd voor Bobcats
Next James Neal scoort vier keer, Pittsburgh weer hard onderuit