Blessure Polak, Sprong, verwachtingen Oberliga en puntenmakers BeNe


Afgelopen week kwam Dallas verdediger Roman Polak naar in aanraking met de boarding. De commentator die verslag deed, ging enigszins over de schreef toen hij het over “Bad Hockey Karma” had. Zou hij erop aangesproken moeten worden door zijn werkgever?

Graeme: Niet netjes van die commentator. Als een harde speler bijvoorbeeld een jonkie ondersteboven schaatst en vervolgens een pak slag van zijn grootste teamgenoot krijgt dan vind ik dat je zoiets wel kan zeggen. In het geval van zijn botsing met een boarding vind ik dat je zoiets niet hoeft te zeggen.

Jacco: Laat ik allereerst zeggen dat het natuurlijk altijd vervelend is om te zien dat iemand zich flink blesseert. Er schaatsen overal wat jongens rond die soms wat harder en fysieker zijn dan anderen, maar bad hockey karma? Wat een onzin. Deze gozer kwam naar in aanraking met de boarding, dan lijkt me dit commentaar nogal ongepast.

Jonathan: Zo’n uitspraak is altijd ongepast: fysiek contact is onderdeel van de sport, maar blessures zijn altijd vervelend! Of de commentator hierop aangesproken zal worden door zijn werkgever; dat denk ik wel. De club zal ongetwijfeld haar beklag doen bij de broadcaster, evenals vele fans.

Cindy: “Bad hockey Karma”, wat een uitspraak! Polak ging vol met het hoofd en nek in de boarding. Dit had veel erger kunnen aflopen voor Polak. Dit heeft niets met fysiek of wat dan ook te maken, zelfs de sterkste kerel kan omvallen na een klap op de juiste plek. Toch de commentator eens op zijn uitspraken wijzen.

Previous Van Nes met goed gevoel van het ijs na eerste wedstrijd voor Bobcats
Next James Neal scoort vier keer, Pittsburgh weer hard onderuit