Blessure Polak, Sprong, verwachtingen Oberliga en puntenmakers BeNe


Nadat bekend werd dat Daniel Sprong terug naar de AHL werd gestuurd, is de verwachting dat Sprong klaar is bij de Anaheim Ducks. Zien we hem snel terug in de NHL?

Daniel Sprong

Cindy: Ik denk dat er een adder onder het gras zit. Als er echt niets anders speelt, verwacht ik Daniel terug te zien in de NHL in een team dat iets in zijn skills ziet en een team waar Sprong zich ook verder kan ontwikkelen.

Graeme: Ik verwacht niet dat Anaheim hem terug in de selectie wil hebben. Als je kijkt naar vorig seizoen, deed hij het meer dan prima. Als dat voor de Ducks niet genoeg is, zal hij dus niet terugkeren. Desondanks verwacht ik wel dat een andere club hem oppikt.

Jacco: Hij deed het vorig seizoen best goed in Anaheim. Dus ik snap niet helemaal waarom hij het roster niet gehaald heeft. Er moet iets meer zijn dan dat ze nu vertellen. Maar, ik denk wel dat we hem nog wel terug gaan zien. Anaheim zal hem op een gegeven moment nog wel nodig hebben, en anders komt er tzt wellicht een trade naar een ander team die het in hem ziet zitten.

Jonathan: Hij zal vermoedelijk nog wel terugkeren naar de NHL, maar waarschijnlijk niet meer bij de Ducks. Ik verwacht eerder dat hij via een trade nog bij een ander team terecht komt, en dat hij daar weer de kans krijgt om zich te bewijzen.

Previous Van Nes met goed gevoel van het ijs na eerste wedstrijd voor Bobcats
Next James Neal scoort vier keer, Pittsburgh weer hard onderuit