Imports, Ron Berteling Schaal, NHL Global Series en favoriete legendes


Ron Berteling Schaal
Artwork: Tom de Groot, Face-Off

2) De eerste wedstrijd op de kalender in Nederland is de Ron Berteling Schaal op 21 september in Den Haag. Wie verwachten jullie als winnaar van deze wedstrijd?

Reginald: De Super Cup: Nijmegen heeft sterke individuen; Den Haag moet daar in groep tegenaan. ik verwacht dat individuele acties de Cup richting Nijmegen zal sturen.

Luciano: Den Haag is erop gebrand om prijzen te pakken, dit zou een heel mooi begin kunnen zijn voor de Hagenaars.

Sharon: Nijmegen heeft veel in het team gestoken, waardoor winst een mooi begin kan zijn van het seizoen. Den Haag heeft daarentegen het ’thuisvoordeel’. Het zal een spannende wedstrijd worden en dicht bij elkaar eindigen.

Paul: Allereerst verwacht ik dat RBS XIII alle aanwezige toeschouwers zal trakteren op een spectaculaire opening van het ijshockeyseizoen in Nederland. Deze wedstrijd staat al geruime tijd met vetgedrukte letters in mijn agenda. Dit is ook mijn allereerste wedstrijd die ik namens Face-Off bezoek. Ik denk het een gelijke strijd zal worden. De confrontatie CAIROX Hijs Den Haag versus Select 4 U BV Devils Nijmegen (en omgekeerd) begint zich te ontpoppen als een duel tussen rivalen die erg aan elkaar zijn gewaagd. De kleine details zullen, zoals wel vaker het geval, uiteindelijk gaan bepalen welk team het eerste ‘zilverwerk’ van het seizoen in de prijzenkast mag leggen. Details zoals: vorm van de dag, special teams, strategie/tactiek en het omgaan met druk zullen de doorslag geven. Ik tip dat CAIROX Hijs Den Haag, uiteindelijk na het nemen van penaltyshots, als winnaar van het ijs stapt. May the best team win!

Previous Amerigol Latam Cup 2019: Rastaman vibration en veel meer
Next Ken Holland brengt nieuwe hoop voor Edmonton Oilers