Brett Magnus nieuwe goalie CAIROX HIJS Hokij


Magnus HIJS

Na het vertrek van Tomislav Hrelja en Cas Neuman, heeft CAIROX HIJS Hokij vandaag met Brett Magnus een nieuwe goalie aangetrokken. De 25-jarige Canadees is afkomstig van Sacred Heart University, uitkomend in de NCAA.

MAGNUS ERVAREN IN NCAA

De goalie stond de afgelopen vier seizoenen 109 duels tussen de palen bij Sacred Heart. Hij noteerde een 2,93 GAA en een save percentage van 90,3% Hij is de recordhouder speelminuten van de universiteitsploeg uit Connecticut, aan de overkant van Long Island, met 6372 wedstrijdminuten.

Tekst gaat onder de foto verder

Roster Update HIJS Hokij Den Haag

Magnus vormt op dit moment het goalieduo met Jan-Willem Groenheijde, die vanuit de derde goalie positie een plekje doorschuift. Na Björn Borgman en Stef Overweg (beiden Amsterdam) en Justin Evers (Nijmegen) is de Canadees de vierde aanwinst voor Den Haag.

Previous Peter Knops: vijf jaar teammanager bij Microz Eaters Limburg
Next Kaartverkoop Thialf Ice Hockey Cup van start