Cas Neuman van CAIROX HIJS Hokij naar Zoetermeer Panters


Cas Neuman
Foto: Robert Bos

Zoetermeer Panters heeft Cas Neuman aangetrokken. De 24-jarige doelman komt over van CAIROX HIJS Hokij, waar hij de afgelopen seizoenen veelal als back-up goalie fungeerde van Fabian Schotel en Tomislav Hrelja.

STORMACHTIGE ONTWIKKELING

Neuman is nog niet zo lang actief als goalie, maar bleek snel talent te hebben. Via Leiden (Divisie drie) en het Eerste Divisie team van HIJS, pakte hij de afgelopen twee seizoenen zijn wedstrijden mee in de BeNe League. Bij Panters gaat de geboren Leidschendammer de strijd aan met Kevin Riedijk. De Finse goalie Lauri Ramö is terug naar zijn thuisland, in verband met zijn studie. Neuman kiest met de stap naar Panters voor zijn eigen (stormachtige) ontwikkeling.

“Ik heb voor deze stap gekozen met oog op mijn eigen ontwikkeling, waar ik in Zoetermeer alle ruimte voor zal krijgen. Mijn doel is om door te groeien naar een hoger niveau door meer wedstrijdervaring op te doen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik die groei het beste bij Zoetermeer kan doormaken.” laat de netminder weten.

tekst gaat onder de foto verder

Cas Neuman

Door het aantrekken van Neuman -en onze verwachting dat Riedijk blijft- heeft Panters de goalie posities weer bezet en mogen beide doelmannen uit gaan maken via de eerste keus gaat worden.

Previous Boston en San Jose houden hoop levend na spectaculaire uitoverwinningen
Next EV Landshut slaat eerste slag met zege op Tilburg Trappers