Face-Off zoekt versterking: Grafische en IT creatievelingen


Face-Off BeNe League

Na de succesvolle oproep voor nieuwe Face-Off redacteurs en mensen die ‘aan de voorkant’ hun talent in willen zetten, gaan we nu op zoek naar de mensen achter de schermen. Creatievelingen die hun passie in willen zetten voor het ijshockey!

Vind jij het waanzinnig tof om dingen te creëren? Banners, ijshockeykaarten, merchandise, of filmpjes. Of ben je een kei in bijvoorbeeld het (mee)bouwen en ontwerpen van een website? Bij Face-Off kun je optimaal jouw creativiteit kwijt!

FACE-OFF ZOEKT GEPASSIONEERDE CREATIEVELINGEN (M/V)

 We kunnen heel moeilijk doen over functienamen, maar het belangrijkste is dat je een passie hebt voor dingen bedenken, maken, ontwerpen en uitwerken. Ons platform heeft het afgelopen jaar een grote stap gemaakt in de herkenbaarheid naar de mensen toe. Noem het een stukje branding. Maar! Wij hebben een gezonde hekel aan stilstaan en blijven onszelf op alle vlakken ontwikkelen. Wil jij daarin meedenken als creatief brein? Dat kan binnen het team van Face-Off op diverse vlakken en dat laten wij jou ook in dit stuk zie. Een aantal voorbeelden waar jij een rol in kan gaan spelen:

Tekst gaat onder de foto verder

UNIS FLyers Heerenveen ERA Renomar HYC

 • Concepten en templates ontwikkelen voor Social Media
 • Content maken voor bewegende beelden
 • Korte filmpjes monteren
 • Het ontwerpen van merchandise als shirts, hoodies en nieuwe artikelen
 • Meewerken aan het enige echte ijshockey magazine van Nederland: Face-Off Magazine
 • Of misschien heb je zelf nog waanzinnige ideetjes
 • Onderdelen van websites ontwerpen of programmeren

Er is heel veel ruimte om jouw creativiteit in te zetten en mee te denken in de verdere ontwikkeling van Face-Off. We hebben echt nog hele toffe plannen op de plank liggen waar jij een rol in kunt pakken. Maar! Er is nog veel meer te doen. Ben jij liever iemand die programmeert, of (delen) van websites ontwerpt, zodat alles vlekkeloos loopt? Ook dan kun je volledig jouw ei kwijt bij ons.

Official partner van de BeNe League

BeNe League

Face-Off is inmiddels de officiële marketing en PR partner van de BeNe League. Er ligt een mooie overeenkomst voor de komende drie jaar. Daarmee kun jij direct, op een goede manier, invloed uitoefenen op het vooruit stuwen van de complete sport. Ook op dat vlak kun je meedenken als het gaat om design, uitstraling, ideetjes aandragen om het ijshockey in Nederland en België te ontwikkelen en te laten groeien.

Wie worden jouw directe collega’s bij Face-Off?

🙋‍♂️ NEW ARRIVAL! 🚨 Met FaceOffNL gaan we komend seizoen stappen maken. En dan is het fijn dat wij opnieuw een nieuw teamlid aan ons team kunnen toevoegen. De nieuwe man stelt zich aan jullie voor: Tom de Groot 👏👏👏

Geplaatst door FaceOffNL op Zaterdag 28 juli 2018

Wij allemaal natuurlijk! Maar de kortste lijntjes heb je met John en Tom. Je ziet ze zelden voor de schermen, maar ze zijn wellicht de belangrijkste schakels binnen het team van Face-Off. John Kolen zorgt ervoor dat op het gebied van IT alles vlekkeloos loopt, maar is ook handig met het ontwerpen van zaken. Tom de Groot is een creatieveling van de bovenste plank en werkt voor één van de grootste reclamebureaus in Nederland. Deze toppers kunnen jou dus ook nog eens helpen met het ontwikkelen/finetunen van jouw skills en wie weet kun jij hen ook nog een aantal ‘trucjes’ leren. En wat helemaal tof is? Ze spelen allebei zelf ijshockey!

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

 • Passie voor ijshockey (logisch)
 • Een aantal vrije uren per week die je graag met ons mee wil doen. Dit bespreken wij op voorhand met elkaar
 • Je kunt moeiteloos overweg met de bekende design- of programmeer software
 • Je bent creatief als het gaat om bedenken van concepten, of kunt moeiteloos ideetjes vertalen naar het uiteindelijk ontwerp
 • Mocht je liever aan websites bouwen dan is kennis van websites scripten natuurlijk heel handig

Tekst gaat onder de video verder

HOE ZIET JE KARAKTER ERUIT?

 • Energiek en enthousiast
 • Flexibel en zelfstartend
 • Integer en helder (we houden niet van fratsen)
 • Snel schakelend en het overzicht behoudend
 • Je neemt initiatief en deelt kennis

Tekst gaat onder de foto verder

Face-Off BeNe League

WAT HEEFT FACE-OFF JOU TE BIEDEN?

 • 100% ijshockey in Nederland, België en het buitenland
 • Toegang tot ijshockeywedstrijden in Nederland, België en het buitenland, als je dat leuk vindt
 • Een zeer divers team, met Nederlandse en Belgische teamleden
 • Je wordt onderdeel van het meest succesvolle ijshockey medium in de Lage Landen
 • Vrijheid, maar wel verantwoordelijkheid!
 • Het bedenken van nieuwe concepten om ijshockey nóg meer bij de mensen te krijgen
 • En natuurlijk de leukste, meest directe, gepassioneerde ijshockeyliefhebbers als toekomstige collega’s

WIL JE WETEN OF FACE-OFF BIJ JOU PAST EN JIJ BIJ ONS?

Stuur dan een e-mail naar Ed Versteeve via ed@face-off.nl met een korte beschrijving wie je bent en wat je leuk lijkt aan het versterken de mannen achter de schermen bij Face-Off. Er wordt dan binnen 48 uur contact met jou opgenomen om te bespreken wat de opties zijn.

OVER FACE-OFF

Begin 2017 is het voor een negental ijshockey-liefhebbers genoeg; ijshockey moet de aandacht krijgen die het verdient! En als niemand de handschoen oppakt, gaan wij het zelf doen. 3 september 2017 ziet Face-Off het levenslicht. Het gevolg? 100% ijshockey, voor iedereen! Met de hedendaagse middelen die ons ter beschikking staan of gaan staan in de (nabije) toekomst.

Wij zijn onafhankelijk, wij verbinden, wij zijn anders, wij zijn liefhebbers, meer nog dan dat wij media zijn. Face-Off werkt samen met een ieder die het ijshockey een warm hart toedraagt. Wij doen dit vrijwillig, maar niet vrijblijvend. En doen dit vooral op onze eigenwijze eigen wijze, waarbij wij veelal buiten de geijkte kaders denken. Bevlogen, eerlijk, kritisch (ook naar elkaar) en integer; dat zijn onze kernwaarden.

Tekst gaat onder de foto verder

Oranje Dames WK Peking

Face-Off is nu ook de officiële marketingpartner van de BeNe League vanaf het seizoen 2019-2020. We zijn in korte tijd uitgegroeid tot een volwaardig ijshockeyplatform. Ons bereik is, met honderdduizenden mensen, heel groot via Social Media en onze website. En daar zijn wij heel trots op!

Wij hopen jou heel snel te spreken en aan ons team toe te voegen: We. Care. About. Hockey.

Heb jij het nieuwe Face-Off Magazine al besteld? Hij komt 22 juli naar je toe! Bestel hem nu zonder verzendkosten via DEZE LINK

Face-Off BeNe League

Previous St. Louis Blues op één zege van de Stanley Cup
Next Kenneth Pittoors tekent bij Golden Sharks