Kenneth Pittoors tekent bij Golden Sharks


Golden Sharks Mechelen Face-Off IJshockey BeNe League

Kenneth Pittoors heeft Phantoms Antwerp ingeruild voor Golden Sharks Mechelen. De voorbije vier seizoenen was deze ex-jeugdinternational een voorbeeld van regelmaat bij Phantoms. In totaal was hij goed voor 49 BeNe League scorerpunten.

Kenneth Pittoors, vinnige winger in Antwerp Phantoms kleuren
Foto : Kurt Tops

PITTOORS VOLGT ZIJN MAATJES NAAR MECHELEN

Ook voor Kenneth, straks 29 jaar, was het wat zoeken naar een juiste opportuniteit om het spelplezier te behouden. En dat ijshockeyplezier kan Pittoors in de Mechelse groep met jongens als Marek Ziarny, Timo Dewin, Stef Vermeulen plus natuurlijk zijn maatjes Kevin De Winter en Ben Van Den Bogaert wel vinden. Een groep die de jongere generaties op sleeptouw kan en wil nemen. De sympathieke winger heeft ongetwijfeld mooie momenten op Ruggeveld gekend, nu kijken of dat bij Golden Sharks ook kan.

Previous Face-Off zoekt versterking: Grafische en IT creatievelingen
Next Boston raast voorbij St. Louis in slotperiode; Game 7 komt eraan!