Yoren de Smet van Luik Bulldogs naar Microz Eaters Limburg


Luik Bulldogs CAIROX HIJS Hokij
Foto: Ice Hockey Photography

Microz Eaters Limburg heeft de vierde versterking van het seizoen gepresenteerd. Yoren de Smet maakt de overstap van Luik Bulldogs naar Geleen. Na Marco Postma, Jens Engelen en Mike Verschuren is de Belg de vierde nieuwe aanwinst in de selectie van de Limburgers.

DE SMET DEBUTEERT IN NEDERLAND

Yoren de Smet

Na twee seizoenen Chiefs Leuven en vijf seizoenen Luik Bulldogs, zal de geboren Leuvenaar voor het eerst uitkomen voor een Nederlandse ploeg. Het is niet het eerste avontuur in het buitenland, want de 24-jarige winger was eerder actief bij Tottenham Steam in de GMHL. Een deel van zijn jeugdopleiding lag in Finland bij EHC.

Vorig seizoen was De Smet goed voor 27 punten (11G, 16A) in 23 duels voor Bulldogs. In totaal speelde hij 89 wedstrijden in het blauw en wit van de ploeg uit het Franstalige deel van België

Previous Gullegem Jets op straat gezet
Next Oranje WK's van 2020 op een rij: verre reizen en Eindhoven