Dylano Bijsterbosch van Tilburg naar Nijmegen


Dylano Bijsterbosch Nijmegen Trappers
Foto: Kurt Tops

Devils Nijmegen heeft zijn zesde (aanvallende) aanwinst gepresenteerd. Na Raymond van der Schuit, Jurryt Smid, Kay Gielen, Kai Willems en (in mindere mate) Cas Staps, zal ook Dylano Bijsterbosch het shirt van Nijmegen aan gaan trekken komend seizoen.

BIJSTERBOSCH KEERT TERUG

De jongeling is geen onbekende in het Triavium. Na zijn jeugdjaren bij HIJS, maakte hij de overstap naar Devils. Drie jaar geleden stapte de aanvaller over vanuit Nijmegen naar Tilburg. Na één seizoen in de Tilburgse jeugd, maakte de 18-jarige forward afgelopen twee seizoenen deel uit van het Toekomstteam op Stappegoor.

In totaal kwam de Hagenaar tot 26 duels op het hoogste niveau tot nu toe, waarin hij zes goals en drie assist noteerde.

Previous Rusland, Zweden, USA en Canada halen uit met 28 goals
Next Blues verrassen Sharks in tweede duel Western Conference Final