De kampioen, MVP van de finale, beste speler van het seizoen en het mooiste duel


Wie was voor jou de MVP in de finaleserie tussen Herentals en Heerenveen?

ERA Renomar HYC UNIS Flyers Heerenveen
Foto: Barend Hoogteijling, Face-Off

Reginald: Over de drie wedstrijden gezien staken er twee mannen net iets bovenuit. Toppers als Ronald Wurm, Jasper Nordemann (beiden Heerenveen), Mitch Morgan en Kyle Brothers (beiden HYC) speelden sterk, erg sterk. Kevin van Looveren en Vincent Morgan hebben onder hun tweetjes echter de balans in het voordeel van HYC doen overhellen. De ene met zijn sublieme secuurheid in doel, de ander als een ware machine, razend richting de titel. Wat een energie zette Vinnie om op het ijs, wat een vertrouwen straalde Kevin uit.

Jeroen: Vincent Morgan! Ondanks dat goalie Kevin van looveren en Ben Coolen ook een geweldige best-of-five achter de rug hebben. Morgan sprong er voor mij echt bovenuit en was aanvallend gezien ook van grote waarde.

Tim: Ze zeggen altijd dat je geen goede goalie nodig hebt om kampioen te worden, maar een goalie die goed speelt. Ik denk dat beide beweringen geldig zijn voor Kevin van Looveren.

Vincent Morgan ERA Renomar HYC kampioen
Vincent Morgan (rechts) met de beker (Foto: Kurt Tops)

Oscar: Daar kan ik heel kort over zijn dat is Kevin van Looveren. Ik heb altijd wel iets speciaals met de goalies, dat komt waarschijnlijk doordat een goede goalie goud waard is voor het team. Daarom is mijn MVP keuze dus Kevin van Looveren.

Previous Sprong weer healthy scratch, Anaheim Ducks uitgeschakeld voor playoffs
Next Tilburg Trappers met heerlijke clean sweep voorbij Selber Wölfe