AHOUD Devils Nijmegen sportploeg van het jaar


AHOUD Devils Nijmegen
Foto: Harry Roelofs

Gisteravond vond in de Jan Massinkhal het Sportgala plaats voor de stad Nijmegen. Tijdens deze avond waren de Ahoud Devils genomineerd voor sportploeg van 2018.

De sportprijscatagorie waar de huidige beker- en landskampioen in was genomineerd, was de laatste sportprijs catagorie van de avond. Een avond die werd omlijst met veel dans en muziek. Juryvoorzitter Joris Hermans maakte bekend dat 4300 mensen hadden gestemd op de winnaar.

AHOUD Devils Nijmegen beker
Foto: Paul Nicolaassen

Naast de volleybal- en atletiekteams, die ook genomineerd waren, ging de prijs naar de Devils. Geweldig nieuws voor de ijshockeysport in de breedte, want na CAIROX HIJS Hokij in Den Haag is AHOUD Devils Nijmegen de tweede ijshockeyploeg die deze prijs in ontvangst mag nemen.

Previous Favoriet Herentals moet afrekenen met hongerig Geleen
Next Atlantic Division: Detroit en Buffalo blijven wedstrijden verliezen