Ahoud Devils genomineerd voor sportploeg van het jaar


AHOUD Devils Nijmegen beker
Foto: Paul Nicolaassen

Aan het eind van 2018 is CAIROX HIJS Hokij sportploeg van het jaar geworden voor de stad Den Haag. Nu zijn de Ahoud Devils genomineerd om sportploeg van het jaar te worden voor de stad Nijmegen. Dit is goed nieuws voor het ijshockey in het algemeen en opsteker voor de huidige bekerwinnaar.

Tijdens de avond van de ”Nijmeegse Sport” dat gehouden wordt op vrijdag 15 Maart in de Nijmeegse Jan Massinkhal moeten de Ahoud Devils het opnemen tegen Vocasa Heren (Volleybal) en Senioren Team Zevenheuvelen (Atletiek). Stemmen voor de sportploeg van het jaar kan tot 4 Maart en je stem uitbrengen doe je hier.

Laten we met zijn allen onze stem uitbrengen en als een grote ijshockey familie en zorgen dat de Ahoud Devils sportploeg van het jaar wordt.

Previous Leuven dichtbij stunt in Den Haag, ruime zeges Heerenveen en Nijmegen
Next Dallas op weg naar play-offs, Chicago en St. Louis in een flow