Tilburg op woensdag 6 maart decor van finale Final Four


Final Four Nederland

Stappegoor is het decor van de finale van de Final Four. De strijd om het landskampioenschap van Nederland zal op woensdag 6 maart om 20:30 uur losbarsten. Eerder deze maand werd de opzet van het Final Four weekend al aangepast, nadat duidelijk werd dat deze niet in Nijmegen gespeeld zou worden. De zoektocht naar een finalelocatie voor zondag 3 maart, de eigenlijke datum van de finale, is daarmee ten einde.

Mogelijk is pas dinsdag a.s. duidelijk hoe de halve finale duels eruit komen te zien. Heerenveen en Geleen zijn in gevecht om plaats één, Nijmegen en Den Haag om plaats drie. Dinsdag komen die laatste twee elkaar tegen in het allerlaatste duel van de BeNe League dit seizoen.

De halve finales staan gepland voor vrijdag 1 maart om 20:30 uur. Heerenveen en Geleen hebben wel het thuisvoordeel in de halve finale, die in Thialf en Glanerbrook gespeeld gaan worden.

Previous Heerenveen wint kraker in overtime van Herentals
Next Krefeld houdt hoop levend na winst op München