Opzet Final Four Weekend gewijzigd


De opzet van het Final Four Weekend is gewijzigd voor deze jaargang. Nijmegen gaf de organisatie terug, nadat een groep raddraaiers zich als beesten had gedragen tijdens de bekerfinale.

FINALE OP NEUTRAAL TERREIN

Rob van Rijswijk van IJshockey Nederland betreurt de gang van zaken. “Het is ontzettend jammer dat door toedoen van enkelen een ijshockeyfeest voor velen wordt verpest. Met de betrokken clubs gaan we er het beste van maken en zorgen we gezamenlijk voor een ijshockey waardige Nederlandse afsluiting van het seizoen.”

De oorspronkelijke opzet (twee halve finales en de finale op zaterdag en zondag) moest men laten varen, omdat dit op korte termijn niet op een andere locatie te realiseren was. De halve finales worden nu op vrijdag 1 maart gespeeld op eigen terrein. De nummer één speelt tegen de nummer vier en de nummer twee tegen de nummer drie. Deze duels zullen om 20:30 uur gespeeld worden.

De finale wordt zondagmiddag 3 maart gespeeld op neutraal terrein. Die locatie moet nog bekendgemaakt worden. Op basis van de huidige ranking zouden de halve finales er als volgt uitzien:

UNIS Flyers Heerenveen – CAIROX HIJS Hokij

Microz Eaters Geleen – AHOUD Devils Nijmegen

Previous Jurryt Smid verruilt CAIROX HIJS Hokij voor AHOUD Devils Nijmegen
Next Razendspannende slotfase in de BeNe League om play-off ranking!