Hijs mag bekertitel in eigen huis verdedigen


Face-Off IJshockey Beker

Net als vorig seizoen zal de Nederlandse bekerfinale in Den Haag worden gespeeld. De Uithof is op zondag 3 februari het decor van de strijd tussen Hijs Hokij Den Haag en de winnaar van het beslissende halve finaleduel tussen Nijmegen en Heerenveen.

Hijs plaatste zich woensdag al voor de finale ten koste van Microz Eaters Geleen.  Woensdag 9 januari wordt in Leeuwarden het beslissende duel tussen de Flyers en Nijmegen gespeeld. Dan wordt duidelijk of er een herhaling komt van de finale van vorig jaar.

Vorig seizoen ging de beker naar de thuisploeg na een finale tegen Unis Flyers Heerenveen, dat met 3-7 verloor.

Previous Nederland U18 verliest van topfavoriet Noorwegen: 0-4
Next Zwarthoed en Hamers bezorgen SDE winst tegen koploper