4-on-4: winning streak Sabres, top 4 in de BeNe, ijshockeygala en Daniel Sprong


BeNe League IJshockey

Herentals heeft zich de afgelopen weken laten gelden door te winnen van de Nederlandse toppers. Cairox Hijs Hokij en Ahoud Devils Nijmegen  moesten op hun beurt een verlies incasseren. Ook de Bulldogs uit Luik hebben hun tanden weer laten zien. Wat wordt volgens jullie de top 4 van de BeNe League?

Patrick: Heerenveen, Den Haag, Herentals en Luik gaan naar mijn idee de top 4 vormen. Nijmegen heeft een prachtige groep spelers bij elkaar gekocht. De andere ploegen zijn meer een team. De toekomst zal het leren.

Luciano: Ik ga voor Heerenveen, Nijmegen, Geleen en Herentals. Al moet ik zeggen dat Den Haag als outsider ook kans heeft.

Oscar:  Ik ga nog steeds voor Nijmegen, Geleen , Heerenveen en nu Herentals. Herentals en Luik waren wel de verassing van de afgelopen dagen. Maar de tijd zal het leren nu de trade deadline van 1 december deze week in zicht komt. Het is afwachten wat de clubs gaan doen wie zich gaat versterken en wie kampioen wordt dit seizoen!

Tim: Ik reken erop dat Herentals de sterke vorm vasthoudt, die lopen al bijna het hele seizoen goed. Daarachter verwacht ik Heerenveen, Geleen en Nijmegen. Die clubs zijn net wat wisselvalliger, maar ik denk dat ze de andere ploegen nog net voor blijven. Luik en Den Haag zijn outsiders voor die plaatsen als je het mij vraagt.

Previous Ook Marcel Kars stapt over naar AHOUD Devils Nijmegen
Next Diordy Vols op uitleenbasis van Den Haag naar Zoetermeer