Start bekercompetitie, pre-season in de NHL, Karlsson en Tilburg Trappers


De Trappers wonnen hun laatste wedstrijd met 9-3 van Herner EV. Vanavond speelt het bij Preussen Berlin. Wordt dit seizoen een ‘walk in the park’ voor het team, of zal de echte uitdaging in de Oberliga nog volgen?

Cindy: Dit seizoen wordt zeker een ‘walk in the park’ voor de Trappers. Ze zijn ijzersterk en horen naar mijn mening zeker in de DEL II thuis. Zeer frustrerend dat de promotie telkens uitblijft. Een echte uitdaging zullen ze dan ook alleen in een hogere divisie krijgen.

Oscar: Ik verwacht dat het niet echt meer een uitdaging zal zijn voor de Trappers uit Tilburg in de Oberliga. Het wordt dan ook de hoogste tijd dat de Trappers een divisie hoger mogen spelen in Duitsland de komende seizoenen. Dat zou goed zijn voor de Trappers .

Luciano: Dit seizoen kon net als vorige jaren wel eens makkelijk worden voor Tilburg Trappers, een promotie zou misschien wel goed zijn voor het team. Tijdens de Thialf Icehockey Cup bleek dat de Tilburgers nog net een maatje te klein waren voor het hoogste niveau in Duitsland, maar een divisie hoger spelen zou niet verkeerd zijn. Zo krijgen ze niet alleen meer tegenstand, maar is het vooral ook weer een mooie kans om het ijshockey in Nederland nog meer op de kaart te zetten!!

Sven: De Oberliga is onder het niveau van de Trappers. Ook dit seizoen zal dit weer gaan blijken. Benieuwd wat er daarna gaat gebeuren.  Op deze manier is een vijfde seizoen voor niemand een toegevoegde waarde.

Previous Ex-Trapper Dale Weise on waivers gezet door Philadelphia Flyers
Next Trappers boekt eenvoudige overwinning tegen Preussen Berlin