Start bekercompetitie, pre-season in de NHL, Karlsson en Tilburg Trappers


Het pre-season van de NHL laat weer mooie en onvoorspelbare uitslagen zien. Welk team is jouw favoriet en waarom gaan die het wel of niet halen tot de Stanley Cup Finals?

Cindy: Ik heb een lichte voorkeur voor een prachtig Canadees team, namelijk de Toronto Maple Leafs. De laatste keer dat ze de Stanley Cup wonnen was in 1967. Ik denk dat de kans klein is dat ze dit seizoen de Stanley Cup Finals gaan halen, maar hopen kan altijd. Tot nu toe hebben ze een prima pre-season van de NHL gespeeld. Plus, ze hebben een super cute mascotte; Carlton the Bear.

Afbeeldingsresultaat voor carlton toronto maple leafs

Oscar: Mijn favoriete NHL team? Dat is niet zo moeilijk. Dat is en blijven de Vancouver Canucks en omdat het een team is in opbouw zal het moeilijk worden om de Stanley Cup Finals te halen. Ik denk dan ook dat het dit jaar te vroeg is om de Stanley Cup Finals te halen. Al verwacht ik wel veel van Elias Pettersson die in de voetsporen wil treden van de gebroeders Sedin die gestopt zijn.

Luciano: Ondanks een matig voorseizoen (1 keer winst tegen Arizona Coyotes en een winst tegen Los Angeles Kings) hoop ik toch vooral dat Anaheim Ducks het weer eens heel ver gaat schoppen in de strijd om de Stanley Cup. Het is alleen hopen dat ze dit jaar niet weer San Jose Sharks snel treffen, want dat zou wel eens heel goed de andere finalist kunnen worden. En een conference finale spelen tegen een team dat vorig seizoen je uit het toernooi gooide door middel van een sweep is een droom voor elke Ducks fan. Tijd voor wraak!

Sven: Mijn favoriet is Pittsburgh Penguins. Gelukkig heb ik een aantal mooie jaren achter de rug want de komende jaren zal er weinig te vieren zijn. Er is genoeg kwaliteit aanwezig maar ik denk dat de diepte een gebrek zal zijn dit jaar. De 3e en 4e lijn zijn minder dan in de succesjaren en dat gaat opbreken. Al kunnen spelers als Sidney Crosby en Evgeny Malkin natuurlijk altijd in hun eentje een wedstrijd beslissen. Plus dat je ook wat geluk nodig hebt.

Previous Ex-Trapper Dale Weise on waivers gezet door Philadelphia Flyers
Next Trappers boekt eenvoudige overwinning tegen Preussen Berlin