Tomislav Hrelja opvolger Fabian Schotel bij Den Haag


Tomislav Hrelja HIJS Hokij Den Haag
Foto: Robert Bos

Het kon haast niet anders. De opvolger van Fabian Schotel is bekend. Tomislav Hrelja zal het doel van HIJS Hokij Den Haag verdedigen. De 28-jarige goalie was bij Nijmegen overbodig geworden na de komst van Deniz Mollen.

HRELJA TERUG IN DEN HAAG

De geboren Limburger speelde al eens in De Uithof in het seizoen 2008/2009. Daarvoor was hij actief in België en Finland. Na zijn Haagse jaar was hij vaste waarde in Nijmegen waar hij maar liefst acht seizoenen in het Triavium te bewonderen was.

Het meest spraakmakende resultaat voor Hrelja afgelopen seizoen in Gelderland was de uitschakeling van Herentals in de play-offs. De goalie zorgde met een stop op het penalty shot van Shawn Hulshof voor de exit van de Belgische landskampioen.

Previous Oud-speler Nijmegen Jim Aldred bezig met ijshockey in Portugal
Next Chris de Jonge naar Zoetermeer Panters