Deniz Mollen nieuwe goalie Ahoud Devils


Foto: ijshockeyfoto.nl

Ahoud Devils Nijmegen is al flink bezig met het nieuwe seizoen. Nadat eerst coach Alexander Jacobs vast was gelegd, volgde Roderick van den Hout snel als nieuwe aanwinst. Gisteren werd de 24-jarige Deniz Mollen gepresenteerd als nieuwe goalie. Mollen komt net als van den Hout over van Eindhoven Kemphanen.

Deniz Mollen, die twee seizoenen Eindhoven achter de rug heeft, kwam vorig seizoen 34 duels in actie voor de Kemphanen. De playoffs werden niet bereikt. Iets wat Ahoud Devils wél lukte. Mollen tekende een contract voor één seizoen, met een optie op een tweede seizoen.

Afscheid

Als gevolg van de komst van Mollen neemt Ahoud Devils afscheid van Tomislav Hrelja. Hrelja, die sinds 2009 een bekend gezicht was in de Nijmeegse selectie, mag vertrekken. Jeffrey Vermeulen zal als tweede goalie gaan fungeren.

Nog niet klaar

Op de website van de Nijmegenaren geeft Alexander Jacobs aan dat er meerdere nieuwe gezichten te verwachten zijn. “We verwachten op korte termijn een aantal nieuwkomers bekend te kunnen maken, zowel in de aanval als in de verdediging zullen zaken gaan veranderen.  Daarnaast heb ik mijn wensen met betrekking tot de spelers van het afgelopen seizoen bij het bestuur kenbaar gemaakt”, aldus Jacobs.

Previous Trappers wacht een avond om niet te vergEssen in Hannover
Next Florida houdt hoop op de wild card en Tampa Bay wint topper van de Bruins