Alexander Jacobs nieuwe hoofdcoach Ahoud Devils Nijmegen


Foto: www,ahouddevils.nl

Nadat een aantal weken geleden bekend werd dat Ahoud Devils Nijmegen afscheid nam van Jeffrey van Iersel als coach, maakte de club vandaag op haar website bekend dat Alexander Jacobs de nieuwe hoofdcoach is. Jacobs tekende een contract voor drie jaar. Ook maakte de club bekend dat captain Levi Houkes voor Nijmegen behouden blijft.

Bekende naam

Alexander Jacobs zal niet alleen als hoofdcoach gaan werken, maar ook als coördinator voor de opleidingen binnen de jeugdverenigingen diverse trainingen gaan verzorgen. Jacobs is een bekende naam in het Nijmeegse ijshockey. In het verleden was hij onder andere al eens coach van de Devils.

De laatste klus van Jacobs was in Duitsland bij Ratinger Ice Aliens, maar daar werd voortijdig afscheid van elkaar genomen. In november sprak Oscar de Kunder namens Face-Off met Jacobs, toen nog in Duitse dienst, in onze rubriek Off-Ice. Hierin kwam onder andere Ahoud Devils Nijmegen ter sprake.

Levi Houkes tekent bij

Captain Levi Houkes verlengde zijn contract bij Ahoud Devils Nijmegen. Houkes kwam vorig jaar terug na avonturen bij HIJS Hokij Den Haag, Eindhoven Kemphanen, Unis Flyers Heerenveen en Tilburg Trappers.

Levi Houkes, AHOUD Devls Nijmegen HYC Herentals, IJshockey Face-Off
Foto: Kurt Tops

 

Previous Amsterdam in de clinch met gemeente om Jaap Eden Hal
Next AHL update met een blik op de Manitoba Moose