Stef Overweg keert terug in Amsterdam


Stef Overweg
Foto: ISO Sports - Roel Brouwers

Amsterdam Tigers heeft opnieuw een nieuwe speler voor komend seizoen vastgelegd. Nadat eerder al Jerry Kinneging was aangetrokken komt nu Stef Overweg naar de club uit de hoofdstad. Overweg keert daarmee terug bij de club waar hij eerder al voor uitkwam.

Drie jaar geleden, bij de start van de BeNe-league, kwam hij over vanuit zijn geboortestad Utrecht. Afgelopen seizoen maakte hij samen met broer Mike de overstap naar Eindhoven. Nu is de fysiek sterke verdediger dus weer terug in Amsterdam. Daarmee is hij voorlopig de tweede nieuwe speler in de selectie, naast de eerder genoemde Kinneging die van Red Eagles kwam. Ook coach Frank Versteeg staat komend seizoen weer in de banken bij de Tigers.

Previous Microz Eaters trekt Canadese import Matt Beer aan
Next NHL Draft Watch: Jouw handleiding voor de NHL Draft