Ook Reinier Staats van Tilburg naar Eindhoven


Reinier Staats
Foto: Robert Bos

Eindhoven Kemphanen heeft een oude bekende terug in de gelederen. Reinier Staats maakt de overstap vanuit Tilburg naar de lichtstad.

DERDE PERIODE EINDHOVEN

Staats speelde reeds zes seizoenen in het IJssportcentrum; in het seizoen 2008-2009 gleed het oranje tricot om de schouders van de 27-jarige verdediger. Hij zou het Kemphanen tricot vijf seizoenen dragen, voordat hij vertrekt naar Dordrecht. Na opnieuw een seizoen in de lichtstad, zet Staats drie seizoenen bij zijn jeugdliefde Trappers op de teller, voor hij nu voor een derde termijn bij Kemphanen aan gaat treden.

Vorig seizoen was Staats goed voor vijf treffers en acht assists in de BeNe League met het toekomstteam van Trappers. Na Jim Gudden, Elia Urlings en Berry Donders is hij de vierde speler die vanuit Tilburg naar Eindhoven trekt

Previous Yan Turcotte en Sebastián Kragt naar Microz Eaters Geleen
Next Toronto Marlies winnen de Calder Cup