Vijfde aanwinst voor Sharks Mechelen: Quentin Rondia


Quentin Rondia
Foto: Kurt Tops

BeNe League nieuwkomer Sharks Mechelen werkt naarstig verder aan de uitbouw van de spelerskern en presenteert vandaag met Quentin Rondia een volgende aanwinst. Deze 1m90 grote ex-jeuginternational heeft de hele jeugdopleiding bij Bulldogs Luik doorlopen, speelde vervolgens een vijftal seizoenen in het A-team van de Luikenaars en trok vorig jaar naar Antwerp Phantoms.

Quentin Rondia
Foto: Kurt Tops

Bij Phantoms was Quentin het voorbije seizoen goed voor zes assists in de BeNe-competitie en drie assists in de Belgische Beker. Met de overstap naar Mechelen, gaat de 25-jarige forward zijn vierde seizoen BeNe League tegemoet. Gezien zijn maatjes Jean en Paul Cornelis ook al voor Sharks gekozen hadden, zullen deze drie uit het Luikse ijshockey afkomstige spelers ongetwijfeld vaak samen optrekken het komende seizoen.

Drukke zomer voor Sharks bestuur

Sharks voorzitter Gunter Bosmans is nog steeds druk bezig: “Inderdaad, op sponsorvlak zijn we volop aan de slag, we hebben al enkele mooie partners erbij en we zijn nog volop in de running voor enkele bijkomende sponsors te kunnen overtuigen van ons project. Ook sportief hebben we nog wat afspraken staan. We hebben de tweede importplek nog niet bezet; dat wordt meer dan waarschijnlijk een ervaren verdediger. En een bijkomende BeNe League ervaren speler kan natuurlijk ook nog steeds een plekje verwerven op onze spelerslijst.”

Previous Calder Cup finale gelijk getrokken door de Texas Stars
Next RED EAGLES DEN BOSCH STAPT UIT BENE LEAGUE