Levi Boer naar HIJS Hokij Den Haag


Levi Boer Face Off
Foto: Robert Bos

Levi Boer zal komend seizoen de kleuren van HIJS Hokij Den Haag verdedigen. De 20-jarige aanvaller komt over van het premier team van New Jersey Rockets, waar hij afgelopen seizoen speelde.

Boer speelde in het verleden bij Dordrecht Lions en Zoetermeer Panters, en maakte vorig seizoen ‘in het geheim’ de overstap naar Amerika. Maar ook na zijn vierde avontuur, en laatste juinior seizoen,  aan de overkant van de grote plas, kiest de aanvaller voor een terugkeer naar Nederland.

Boer is de eerste nieuwe aanwinst voor de ploeg van Chris Eimers. Jeffrey Melissant vertrekt naar AHOUD Devils, en Bas Britstra stopt op het ijs en zal in de bank plaatsnemen. De broers Van Bentem en Joey Oosterveld tekende bij, bij de winnaar van de triple.

Previous Finland koploper na zege op Amerika, Zwitsers door naar kwartfinale
Next Lightning slaat terug in Washington