Winnipeg Jets wint eerste finaleduel van Vegas Golden Knights


Stanley Cup Playoffs NHL

Onze redacteur Cor Machielsen zag een flitsende start van de Jets tegen de Golden Knights en brengt jullie op de hoogte van het eerste duel in de Conference Final.

Winnipeg Jets – Vegas Golden Knights 4-2

Het zal lang geleden zijn dat Marc-André Fleury drie goals om de oren kreeg in de eerste zeven minuten. Dustin Byfuglien, Patrick Laine en Joël Armia waren de schutters. Brayden McNabb kon in de eerste periode de stand wat dragelijker maken voor Vegas. In periode twee waren het twee power play goals van zowel Winnipeg met Mark Scheifele als de Golden Knights met William Karlsson die de stand op 4-2 brachten. In periode drie speelden de Jets de wedstrijd uit op cruise control modus want zij hoefde niet meer, en Vegas kon niet meer.

Previous Finland vernedert Canada, Russen verslaan stugge Zwitsers
Next NHL Draftwatch: Quinn Hughes lijkt klaar voor de NHL