Zwaar getroffen Humboldt Broncos volgend jaar toch in actie


Humboldt Broncos
De ploeg van Humboldt Broncos die op 6 april verongelukte

Op 6 april werd eens te meer duidelijk dat er meer in het leven is dan ijshockey. Bij een tragisch busongeval kwam een groot deel van het jeugdteam Humboldt Broncos om het leven. Nu is er eindelijk weer goed nieuws rond het team, dat aangekondigd heeft volgend seizoen ‘gewoon’ weer aan de start te staan.

Het team komt uit in de Saskatchewan Junior Hockey League en zal dat komend seizoen weer doen, als beseft het dat er veel werk aan de winkel is. Naast veel spelers kwamen ook de coach en de general manager om en daar zullen vervangers voor gevonden moeten worden.

Om het team aan te vullen worden er 80 talenten opgeroepen om hun kwaliteiten te bewijzen in een hockeykamp voor genodigden van 25 tot en met 27 mei in Saskatoon.

Hoe tragisch het lot van de jonge ijshockeyspelertjes is die omgekomen zijn bij de busramp, vinden wij het als Face-Off ook mooi om te zien dat de Broncos door kunnen gaan. De busramp en de gevolgen ervan zullen altijd voortleven in de geschiedenis van de club.

#HumboldtStrong

Previous Washington Capitals slaat eerste slag!
Next WK IJshockey 2018: Bekijk live de wedstrijden van 12 mei