4-on-4: WK in Tilburg, KHL finale, NHL Playoffs en de gouden tip voor de Oranje heren

4-on-4

Als je de Oranje meiden U18 en dames als voorbeeld neemt: wat is de gouden tip om de Oranje mannen ook aan de titel te helpen?

Marko: De gouden tip? Ik zou eerst willen weten wat de spelers er zelf aan doen om beter te worden eigenlijk. Maar op basis van wat ik gezien heb, zou ik zeggen: Geef altijd 110%. Qua inzet, het willen winnen en doorzettingsvermogen kun je zelf zoveel meer brengen, dat is echt een mindset.

Reginald: Veel Trappers in het team! Het is duidelijk dat Oranje met Tilburg-bijdrage een heel andere slagkracht heeft. De oefenwedstrijden de voorbije dagen waren allesbehalve indrukwekkend en het beoogd gouden ticket in eigen huis binnenhalen is met Trappers-kwaliteitsinjectie realistisch, zonder niet.

Cor: Als ik de gouden tip zou hebben zou ik de bondscoach zijn. Gewoon er vol voor gaan en aan het eind zien we wel waar we staan. Ik heb er wel goede hoop op.

Sven: Ik vond vooral dat de dames als groep heel sterk overkwamen. Doordat we er met Face-Off bovenop zaten kregen we veel mee van het groepsproces. Beide teams waren echt in staat om door het vuur te gaan voor elkaar. Er waren geen ego’s aanwezig en het grote doel (kampioen worden) stond voorop. Ik hoop dat de mannen dit voorbeeld kunnen volgen. Zeker in eigen land en in deze poule moet dat lukken.

 

Previous Toronto, Colorado en New Jersey slaan terug, Anaheim staat voor schut
Next Tilburg Trappers één zege verwijderd van derde Oberliga titel!