4-on-4: WK in Tilburg, KHL finale, NHL Playoffs en de gouden tip voor de Oranje heren

4-on-4

Via de KHL-kenner van Nederland, Patrick van Rijswijk, volgt Face-Off ook de KHL op de voet. Wie is jouw favoriet in de finale: CSKA Moscow of AK Bars?

Cor: CSKA is mijn favoriet. Daar staat de gehele achterhoede van het Russische team wat goud pakte op de Olympische Spelen. Met Shalunov, Shumakov en Kaprizov hebben ze ook nog drie spelers met 40+ punten.

Sven: CSKA Moscow is mijn favoriet voor dit onderlinge duel. Ik vind het leuk dat Patrick altijd zo enthousiast is over de KHL. Dat heeft er voor gezorgd dat ik en meer mensen uit onze groep de KHL ook meer zijn gaan volgen. IJzersterke competitie waar prachtige wedstrijden te zien zijn.

Marko: Ik kijk met een schuin oog mee, maar ga puur op basis van ‘naam’ voor CSKA. AK Bars heeft het uitstekend gedaan, maar CSKA had de moeilijkste route naar de finale.

Reginald: Zal ook snel CSKA zeggen, maar heb totaal geen KHL-kennis van zaken. Onbekend is onbemind, hé. Ik volg meer de Duitse, de Tsjechische, de Zweedse en onze eigen competitie natuurlijk.

Previous Toronto, Colorado en New Jersey slaan terug, Anaheim staat voor schut
Next Tilburg Trappers één zege verwijderd van derde Oberliga titel!