4-on-4: WK in Tilburg, KHL finale, NHL Playoffs en de gouden tip voor de Oranje heren

4-on-4

Nederland België Ijshockey Face-Off
Foto: Arie Leeuwesteijn

Het WK in Nederland staat voor de deur. Zou het publiek hier een beetje warm voor draaien, zodat we volle tribunes zien?

Reginald: Vermoedelijk niet hé. Dit is een promotiekans voor de sport: je weet dat je geen volle zalen betalende toeschouwers zal trekken met de affiche an sich, dus doe daar iets mee. Maak hier gebruik van om bedrijven warm te maken hun klanten, hun medewerkers te verrassen met een combi-event; eerst twee uur ijshockey in Stappegoor en dan samen een hapje eten, een productpresentatie gevolgd door een drankje, neem daar nog een vedette uit de showwereld bij en je hebt volle zitrijen. En wat is er naar diverse scholen, sportclubs of andere doelgroepen aangeboden om dit attractief voor te stellen? Iets meer dynamiek in deze en je hebt sfeervolle wedstrijden en promotie voor de sport verzekerd.

Cor: Ik vrees met grote vrezen. Als je nu nog een kaartje wilt bestellen zie je dat er nog genoeg plaatsen vrij zijn. Ook is het nog geen vakantietijd. Dus de wedstrijden overdag zal het erg leeg zijn ben ik bang.

Sven: Ik hoop van harte dat de tribunes straks een beetje vol zitten maar ik ben bang van niet. Het doordeweekse programma is niet ideaal voor mensen die werken. Ook vind ik de toegangsprijzen aan de hoge kant voor hetgeen je als affiche te zien krijgt. Ze hadden beter kunnen werken met bijvoorbeeld een dagkaart voor een gunstige prijs. De sport heeft het in Nederland nodig dat er meer mensen op de tribunes gaan zitten, doe daar dan wat aan als organisator.

Marko: Nee, en al was het gratis, dan nog zit het niet vol. Ik zie ook nergens echt promotie gemaakt worden, zeker niet op plekken waar nieuw publiek te winnen is. Natuurlijk kun je op Facebook een flyer zetten, maar dan bereik je vrijwel alleen mensen die allang weten dat dit WK er is.

Previous Toronto, Colorado en New Jersey slaan terug, Anaheim staat voor schut
Next Tilburg Trappers één zege verwijderd van derde Oberliga titel!