Doughty mist tweede duel tussen LA en Vegas


Een gevoelig verlies voor Los Angeles Kings. Nadat de eerste playoff wedstrijd werd verloren van Vegas Golden Knights, werd zojuist duidelijk dat Drew Doughty voor één duel geschorst is. Hij  mist daarom het tweede duel, dat komende nacht wordt gespeeld.

Hit to the head

In de derde periode in het duel in de T-Mobile Arena in Las Vegas plaatste Doughty een ‘illegal hit to the head’ bij William Carrier. Hoewel Doughty eerst de arm van Carrier raakt, knalt hij daarna vol tegen het hoofd van de Vegas forward. Dat laatste rekent de Department of Player Safety Doughty aan. Het was te voorkomen is de lezing.

Sterkhouder

Het kost Doughty nu het tweede duel tussen de Golden Knights en de Kings. In LA zullen ze dat niet fijn vinden. Doughty is immers de speler die voor hen gemiddeld het langst op het ijs staat en hij is één van de belangrijkste sterkhouders van het team. Vannacht wordt het tweede duel gespeeld in Sin City.

 

Nazem Kadri

Afgelopen nacht beukte Toronto Maple Leafs speler Nazem Kadri zijn tegenstander Tommy Wingels (Boston Bruins) tegen de boarding. Kadri wordt vandaag gehoord. De kans is aannemelijk dat Kadri de tweede speler wordt die tijdens deze play-offs een schorsing aan zijn broek krijgt.

Previous NHL Play-offs: Valse start Washington en Anaheim, Boston en Sharks imponeren
Next Tilburg Trappers deelt dreun uit aan Deggendorfer SC: 9-3