4-on-4: Goaltender Interference, Oranje U18, de Oberliga Playoffs en favorieten in de NHL


Nog heel even en dan beginnen de play-offs van de NHL. Welk team, of welke teams, zijn jullie favoriet?

 

Jeroen: Het liefst zie ik Toronto als winnaar, maar daar is het nog te vroeg voor . Ik denk dat Nashville torenhoog favoriet is,  en persoonlijk gun ik het ze ook. Maar teams als Boston en Pittsburgh kunnen ook ver komen.

Reginald: Favoriet #1 zijn de Nashville Predators met o.a. Forsberg, Johansen en Rinne zo sterk en als outsiders mikken op de Vegas Golden Knights, met Fleury, Karlsson en Marchessault erg hongerig, en de Pittsburgh Penguins met Crosby, Kessel en Malkin dodelijk efficiënt.

Ed: Een ploeg die mij opvalt in goede zin is Boston Bruins. Die hebben wat mindere jaren gekend, maar onder aanvoering van Brad Marchand kennen die een heel goed seizoen. Zeker een ploeg om in de gaten te houden. Mijn persoonlijke favoriet is Vegas Golden Knights. Nee, die zullen het niet gaan redden. Maar zeiden we dat ook niet allemaal aan het begin van het seizoen? Go figure. Ik hoop er echt onwijs op. En ik denk niet dat er iemand is die het hen zou misgunnen. Wát een stunt zou dat zijn. Maar de twee favorieten komen uit de Stanley Cup finale van afgelopen seizoen: Nashville Predators en Pittsburgh Penguins.

Rowdy: Ik zou hier natuurlijk graag voor mijn cluppie Winnipeg Jets kiezen, maar ik vrees dat ze ervaring in de play-offs missen. Nashville Predators is de gedoodverfde favoriet voor mij. Die verdediging is gewoon ongekend goed en goalie Pekka Rinne keept momenteel misschien wel beter dan ooit tevoren. In de Eastern Conference is Pittsburgh Penguins mijn favoriet, die kunnen alleen al op routine de Stanley Cup Finals halen.

Previous AHL update met een blik op Springfield Thunderbirds
Next Oranje dames op zoek naar vierde WK zege tegen Mexico